PlusClouds Marketplace: 40.000’i Aşan Yeni Müşterilerle Tanışma Fırsatını Kaçırmayın!

  • Alara Türkü
  • 08 Mar 2024
PlusClouds Marketplace: 40.000’i Aşan Yeni Müşterilerle Tanışma Fırsatını Kaçırmayın!

Hepimiz bulut bilişim hizmetlerinin günümüzde oldukça fazla talep alan ve yüksek getirili bir sektör olduğunun farkındayız. Bu yüzden sektöre giriş yapmak isteyen, yeni giriş yapan veya daha geniş kitlelere açılmak isteyen sağlayıcıların sayısı git gide artmakta. Buna karşın sektördeki isimlerin çoğu rekabet aşamasında ayakta kalmakta zorlanıyor.

Tabii bunun belki de en büyük sebebi müşteri kitlesinin sektörde neredeyse tekelleşmiş devlere yönelmesi. Bu durumda bulut bilişim başta olmak üzere IT hizmetlerinde pazarın çoğunu elinde tutan birkaç şirket ile müşteri savaşına girmek kolay iş değil.

Sektörde 16 yıllık deneyimlerimizden öğrendiğimiz şey şu; potansiyel bir müşterinin köklü sektör devleri yerine bizleri tercih etmesinin en kolay yolu geçmiş işlerimiz ve müşterilerimizin memnuniyetinden aldıkları güven. Bu yüzden ortak olarak satışını yapabileceğimiz ürün ve hizmetleri bir araya getirmek, tanımak ve bizimle çalışan müşterilerimize önermek istiyoruz.

PlusClouds Marketplace

PlusClouds olarak sektörde çeşitli ürün ve hizmet sağlayan herkesin doğru işbirlikleri ile kendine bir yer edinebileceğine inanıyoruz. Bizden hizmet alan müşterilerin, IT süreçlerinin farklı yerlerinde olan ihtiyaçlarını partnerlerimizden karşılamalarını istiyoruz. Bunun için **40.000’den fazla kullanıcının olduğu PlusClouds Marketplace’de partnerlerimizin ürün ve hizmetlerine yer veriyoruz. **

Marketplace, PlusClouds hizmetlerini kontrol etmek ve satın almak için kullanılan panelimizde bulunuyor. Kullanıcılar Marketplace üzerinden ihtiyaçları olabilecek hizmetleri görüntüleyebiliyor, hakkında detaylı bilgi edinebiliyor ve satın alabiliyor. Partnerlerimiz kendi hizmet/ürünlerinin burada listelenmesi için panelimiz üzerinden şirketlerini ve hizmetlerini anlatan metinler girebiliyor.

Teknoloji Liderleriyle Gücünüzü Birleştirin Müşterilerinize Yepyeni (2).png

PlusClouds Partners Marketing Fırsatları

Ortak müşterilerimiz olabileceğini düşündüğümüz partnerlerimiz için pek çok farklı pazarlama stratejilerimiz mevcut. Partnerlerimiz ile görüşerek beyin fırtınası yapıyor, içerik üretiyor ve birbirimizin tecrübe ve kitlelerinden nasıl karşılıklı faydalanabileceğimizi konuşuyoruz. Bu konuşmalar sonrasında çeşitli mecralarda yayınlanacak içerikler öğretiyoruz. Bunların bazı örnekleri aşağıdaki şekilde listelenebilir.

Reklam Platformları

Google Ads, Meta, LinkedIn Reklamları gibi platformlarda yayınlanmaya uygun ortak reklam kampanyaları oluşturuyoruz. Partnerlerimiz ile ortak kitlemizi belirliyor, bu kitleye en kolay nasıl ulaşabileceğimize karar veriyor ve buna göre bir veya birden fazla platform seçerek reklam veriyoruz.

Mailing

PlusClouds olarak uzun yıllar sonucunda oluşturduğumuz geniş mailing kitlemiz ile yüksek geri dönüşlü mailingler yapıyoruz. Ürün tanıtımı, yeni partner tanıtımı, etkinlik duyurusu gibi çekşitli konuları paylaşıyoruz. Kupon kodu gibi avantajlar belirleyerek partner ürün/hizmet tanıtım maillerini daha çekici kılıyoruz.

Sosyal Medya

Sosyal Medya platformlarını da dijital pazarlama alanında aktif olarak kullanıyoruz. Bulut bilişim sektöründe diğer sektörlere kıyasla biraz daha geri planda kalsa da, özellikle partnerimiz kitle bulabilecek işleri varsa buraya yönlenerek ortak içerik oluşturuyor ve paylaşıyoruz.

Blog Yazıları

Arama motorlarında görünürlük kazanmak ve web sitelerine trafik sağlamak için partnerlerimiz hakkında blog yazıları yayınlıyoruz. Spesifik ürünler veya lansmanlar için gömülü linkler ile okurlarımızı yönlendiriyoruz.


Siz de ürün ve hizmetlerinizi yeni kitlelere tanıtmak ve potansiyel müşterilerinizin güvenini kazanmak istiyorsanız PlusClouds Partners’a katılabilirsiniz.

Size yardımcı olmamı
ister misiniz ?