Rikse Birdie Challenge Turnuvasına Katılacaklara 50.000 TL Değerinde Cloud Kullanım Bakiyesi Fırsatı

  • Alara Türkü
  • 29 May 2023
Rikse Birdie Challenge Turnuvasına Katılacaklara 50.000 TL Değerinde Cloud Kullanım Bakiyesi Fırsatı

Golf dünyanın diğer ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de çok sayıda kişinin oynadığı spor dalları arasında yer alıyor. Bu sporu yalnızca keyifli vakit geçirme amaçlı olarak oynayan amatör golfçülerin yanı sıra profesyonel seviyede bu sporu yapan birçok kişi mevcut. Ülkemizde ve dünyanın başka pek çok yerinde amatör ve profesyonel golfçülere yönelik çok sayıda turnuva düzenleniyor. Türkiye’de düzenlenen golf turnuvaları arasında yer alan Rikse Birdie Challenge 11. kez golf tutkunlarını bir araya getirecek. Özel kurallara sahip olan turnuvaya bu yıl da katılım oldukça yüksek. Ayrıca Rikse Birdie Challenge bu yıl katılımcılara 50.000 TL değerinde PlusClouds’dan “cloud” kullanım bakiyesi fırsatı sunacak.

PC_BannerBulutDepolamaHizmeti.jpg

11. Rikse Birdie Challenge Turnuvası

Bu yıl 11. düzenlenecek olan Riske Birdie Challenge Golf Turnuvası bundan önce de çok sayıda katılımcıya keyifli bir golf deneyimi sundu. Turnuva geçtiğimiz sene 5 farklı kategoride yarışan 50’den fazla golfçüyü bir araya getirdi. Bu yıl 100’den fazla yarışmacıyı ağırlayacak olan turnuva katılımcılara cloud kullanımı fırsatı da sağlayacak. Katılımcılar Rikse Birdie Challenge ile 50.000 TL değerinde cloud kullanım bakiyesi fırsatına ulaşabilecek.

Bunun yanı sıra turnuva başka özelliklere de sahip. Örneğin, özel kurallara sahip olan bu turnuvada profesyonel ve amatör oyuncular aynı sahada yarışabiliyor. Ayrıca turnuvada amacın rekabet oluşturmaktan çok katılımcılara keyifli vakit sunmak olduğu belirtiliyor. Ülkemizde düzenlenen ve çok sayıda katılımcıyı bir araya getiren bu turnuvada katılımcılar zorluk seviyesine göre farklı kategorilerde yarışıyor.

Rikse Birdie Challenge Çok Sayıda Katılımcıyla Antalya’da Düzenlenecek

Golf sporuna ilgi duyuyorsanız Rikse Birdie Challenge Turnuvası ilginizi çekebilir. Peki bu turnuva nerede ve ne zaman düzenlenecek? Bu yıl 11’incisi yapılacak olan turnuva için belirlenen yer Antalya. Katılımın oldukça yüksek olduğu turnuva Antalya’nın Serik ilçesinde yer alan Belek Turizm Beldesi’nde yapılacak. Tarih olarak ise turnuva için 30 Temmuz 2023 belirlenmiş durumda.

Turnuvanın Özellikleri Neler?

30 Temmuz’da Antalya’da düzenlenecek bu turnuva ilginizi çekiyorsa turnuvanın bazı temel özelliklerini merak ediyor olabilirsiniz. Riksie Birdie Challenge ile ilgili öne çıkan özelliklerden biri skorların gizli bir şekilde düzenlenmesi. Turnuvada sonuçlarda yalnızca ilk 3’e giren yarışmacılar gösteriliyor. Bunun yanı sıra, yurtdışından da ilgi gören turnuvada her yaş kategorisi birbiriyle rekabet edebiliyor. Amatör ve profesyonel golfçülerin aynı sahada yarışabildiği turnuvada toplam 5.000 € para ödülü dağıtılacak. Bu sene 80’i profesyonel olmak üzere 120 yarışmacının katılacağı Rikse Birdie Challenge’da geçen yıla göre daha iyi bir turnuva bekleniyor. Ayrıca katılımcılar bu seneki turnuva ile 50.000 TL değerinde cloud kullanım bakiyesine erişme fırsatı bulacak. Gelecekte turnuvanın yurtdışında da düzenlenmesi hedefleniyor.

Golf Tutkunları Bu Yaz Rikse Birdie Challenge ile Keyifli Bir Golf İzleme Deneyimine Ulaşabilecek

Bundan önce defalarca kez gerçekleştirilmiş olan Rikse Birdie Challenge turnuvası ile birçok golf sever keyifli bir golf deneyimine ulaştı ve golf becerilerini sergiledi. Turnuva geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Antalya’da düzenlenecek ve çok sayıda golf tutkununu bir araya getirecek. Turnuvada amatör golfçülerin yanı sıra profesyonel düzeyde oynayan golfçüler de yer alacak. Toplam 120 katılımcının 80’i profesyonel golfçüden oluşuyor ve katılımcılar arasında Fatah Guedra gibi isimler dikkat çekiyor. Ayrıca turnuvanın başka bir özelliği ise katılımcılara 50.000 TL değerinde cloud kullanım bakiyesi fırsatı sunulacak olması. Katılımcıların cloud kullanımı konusundaki bu fırsata ulaşacağı turnuvanın çok sayıda golf severe keyifli bir golf deneyimi sunması amaçlanıyor. Seyirci veya yarışmacı olarak turnuvaya katılmak isteyen herkes bilgilerini bırakarak yer ayırtabilir.

Size yardımcı olmamı
ister misiniz ?